Information

RACE EVENTS

ACTIONFYLDT OG ANDERLEDES TEAMBUILDING

INFORMATION

Her på siden kan du finde information omkring folkene bagved Kolding Race Event, sikkerhed i bilerne, se fotos fra tidligere race events m.m.

OM   KOLDING RACE EVENT

Kolding Race Event er et samarbejde imellem Kolding Automobil Club og Houborg Racing & Event


Kolding Automobil Club forestår såvel drift samt vedligehold af motorsportsanlægget Søholmbanen. Udover at lægge bane til Kolding Race Events arrangementer, så er klubben også en stor aktør indenfor Folkerace som organiseres af Dansk Automobils Sports Union.

Banen anvendes af klubbens medlemmer til både træning, klubløb og til DM-løb indenfor Folkerace.

Mange publikummer besøger Søholmbanen i forbindelse med DM løbene, hvor der er mulighed for at opleve ægte offroad race med nogle af landets bedste kørere bag rattet.

Skulle du have fået lyst til at vide mere om klubben samt hvornår der køres DM løb, så se mere på klubbens hjemmeside her.


Houborg Racing og Event forestår alt det praktiske såsom bookning, planlægning, afvikling mv. i forbindelse med Kolding Race Events aktiviteter. Idéen til at lave race events opstod efter Ejnar, som ejer Houborg Racing & Event var deltager i TV programmet Zulu Djævleræs. Målet var at alle skal have muligheden for at køre djævleræs - og under trygge og sikre forhold,

Udover at være arrangør af Race Events i Kolding, så er virksomheden også aktiv på mange andre fronter indenfor offroad bilsporten. Det er viden og erfaring herfra der også gør at, vi ved hvad taler om og har med at gøre.

BETTER SAFE THAN SORRY

Motorsport og herunder race events er ikke farligt. I hvert fald ikke så længe man har respekt for sikkerheden og ikke går på kompromis med denne.


Nogen vil sikkert mene at vi i Kolding Race Event er hysteriske omkring sikkerheden i forbindelse med vores aktiviteter. Uanset om vi afvikler events eller udvikler nye koncepter, så er første prioritet altid at sikkerheden skal være i orden - og det er også derfor at priser på arrangementerne hos os er som de er,


Vi tillader f.eks. ikke at biler kører rundt uden sikkerhedsbur, racersæder eller H-seler, selvom dette ville kunne reducere omkostningerne til bygning af biler betragteligt. At kører rundt i sådanne biler på en motorbane er potentielt livsfarligt, og ikke noget som i nogensinde vil kunne opleve hos os.


Når man som deltager ved at sikkerheden er i orden, så bliver oplevelsen i forbindelse med raceet også desto meget bedre. Se evt. hvad tidligere deltagere siger om os.

mail@koldingraceevent.dk

Telefon: 28 97 70 78

Copyright @ All Rights Reserved