Race events

RACE EVENTS

EN SJOV OG UNDERHOLDENDE DAG MED FART OG RACE... LIGESOM DU KENDER DET FRA TV

OM RACE EVENTS

Alle vores events er tilpasset i forhold til antal deltagere, dine ønsker til forplejning og andre services som vi tilbyder i sammenhæng med vores populære race events.

RACE DAY

Dagen starter altid med en grundig sikkerhedsinstruktion, hvor deltagerne lærer de mest basale regler omkring kørsel på en motorbane. Derudover får deltagerne også nogle gode råd og fif til at få bilen hurtigt rundt på banen på det løse underlag.


Derefter skal alle deltagere gennemkøre tidskørsler, som er medvirkende til startplaceringerne for resten af dagen.


Herefter fordeles  alle deltagerne i  teams, så man kører som et makkerpar hele dagen. Alle team/kørere kører så heats imod hinanden.


Antallet i bilerne i hvert heat varierere i forhold til deltagerantallet, men typisk er der 4 eller 5 biler på banen i hvert heat. Det er her der bliver kørt stærkt og overhalet både venstre og højre om.

Man har som kører mulighed for at puste ud imellem heats, og ikke mindst håne sine konkurrenter alt imens næste heat kører.Vinderne på dagen er så det makkerpar som opnår det højeste antal point som team.                                                           

BILERNEVores bilpark består udelukkende af Opel Astra'er, som allesammen er bygget om til ægte fuldblods folkeracere.


Udover at alle bilerne er "strippet" for alt brændbart materiale, lygter samt unødvendig vægt, så er samtlige biler også udstyret med bl.a.:

- Sikkerhedsbur

- Gitter for sideruder

- Nødstop/hovedafbryder

- Racersæder

- H-seler


Samtlige biler bliver efter hver event nøje gennemgået, kontrolleret og repareret for evt. skader. Kun derved kan vi sikre og fastholde vort altid høje niveau på bilerne og sikkerheden.

BASIS INDHOLD, FORPLEJNING OG ANDRE ØNSKER

Uanset om i vælger at køre et heldagsarrangement, halvdags eller et aftenarrangement så er følgende altid inkluderet:


- Biler

- Baneleje

- Instruktører

- Banepersonale

- Mekanikere

- Lån af køredragter, hjelmhuer, styrthjelme, handsker og nakkekraverFORPLEJNING OG ANDRE ØNSKER

Som nævnt så tilpasser vi arrangementet helt efter jeres ønsker og dette gælder også nedenstående, som i kan tilvælge:


- Kaffe/te/Kildevand under hele arrangementet

- Sodavand og øl til efter arrangementet

- Snacks og frugt

- Morgenmad / rundstykker med smør, ost og pålæg

- Frokostsandwich

- Pølsevogn ad libitum i 2 timer

- Grillarrangementet m. kød, salat mv.

- Pokaler

- Champagne


Hvis der er ønsker om andre ting, så klarer vi også gerne dettte for jer. Vi har tidligere arrangeret kørsel til og fra banen i veteranbusser, hotelovernatninger, middagsarrangementer, bartendere og meget andet. Alle disse ekstra oplevelser/services er noget som vi laver i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.


For dig som skal arrangerere et personale eller kundearrangement, så kan det ikke være nemmere end at lade os stå for alt det praktiske.

DELTAGERNE

Alle som er fyldt 18 år kan deltage som kørere i race events. Dog frarådes det at folk med rygproblemer eller som er gravide deltager som enten kører eller passager.


Alle som deltager i vores race event skal være indforstået med følgende vilkår og betingelser for deltagelse i race events på Søholmbanen:


Alt kørsel som fører eller passager på Søholmbanen, sker på alene eget ansvar.


Deltageren vil ufortrødent følge alle anvisninger og instruktioner, som medarbejdere eller repræsentanter for Kolding Race Event opstiller.


Såfremt deltageren agerer groft uagtsomt eller tilsidesætter anvisninger og instruktioner, kan deltageren udelukkes fra yderligere deltagelse i arrangementet uden økonomisk kompensation herfor.


At deltageren ikke er påvirket af alkohol, narkotiske stoffer eller medicin der kan gøre deltageren uegnet til at køre bil.


På tro og love at deltageren har erhvervet kørekort min. kat. B (alm. Personbil) eller DASU kørerlicens. Hvis ikke at deltageren har erhvervet kørekort eller licens, så vurderes deltageres køreevner inden tidskørsel.

Såfremt Kolding Race Event skønner at deltagelse som kører er uansvarlig, da må deltageren udelukkende tage del i arrangementet som passager.


mail@koldingraceevent.dk

Telefon: 28 97 70 78

Copyright @ All Rights Reserved